Ingyenes szállítás 18.000 Ft felett.

A 2022-es év tavaszi-nyári hajszíntrendek sztárja: Koleston Perfect Lights

A 2022-es év ismét az egészséges megjelenésű, ragyogó hajkoronákról fog szólni, azonban néhány fordulópontnak köszönhetően az idei divat egy sokkal modernebb irányvonalat képvisel majd. A korábbi évek legnépszerűbb megjelenése, a csíkos hatású, klasszikus melír háttérbe szorul és az új szalonszolgáltatás, a Koleston Perfect Lights tör a csúcsra. Mindemellett, a hűvös színek évekig tartó uralma után végre újra a melegebb árnyalatok kerülnek reflektorfénybe.

Fedezd fel az idei év tavaszi-nyári trendjeit, amelyekben az olyan természetes, többtónusú, és tükörfényű megjelenések diktálják a divatot, amelyeknek egyszerű az otthoni színfenntartása és lépést tartanak a legújabb trendekkel!


A tavasz legvadítóbb trendje: fahéj-vörös

 

A melegebb hajszínek visszatérésének köszönhetően újra elképesztő népszerűségnek örvend az a merész fahéj-vörös árnyalat, amelyet a sztárvilág számos ikonikus alakja, köztük Dua Lipa, Gigi Hadid, Ciara, és Ashley Benson is viselt már.

Ez a többtónusú, természetes megjelenés kellemes melegséget és elsöprő élénkséget csempész bármilyen megjelenésbe, így nem csoda, hogy tökéletesen illik a kifutón viselt estélyikhez, vagy akár az utcára felkapott, hétköznapi szettekhez is. A sötétbarna alapszínt gyönyörűen kiemelik a vibráló, réz tincsek, és együtt egy olyan különleges végeredményt alkotnak, amely minden nőnek jól áll.

 

 

 

Az első nyári fuvallatot idéző trend: vanília szőke

 

A finom, bézs árnyalatokat szintén a hírességek kedvenc hajszíneként tartják számon. Gondoljunk csak Cameron Diazra, Taylor Swiftre, vagy éppen Kate Hudsonra, és a tündöklő, vanília szőke hajkoronájukra, amellyel már számtalanszor beragyogták a vörös szőnyeget.

Ez az árnyalat tökéletes választás a hosszú, hideg téli időszak után, hiszen meghozza a nyár első napsugarait és sugárzó megjelenést biztosít viselőjének. A sötétebb és világosabb tónusok játékával, valamint egy kis kreativitással hihetetlenül izgalmas végeredmények születhetnek ebből a színvilágból.

 

 


Ismerd meg a színhasználat modern művészetét, az új Koleston Perfect Lights-ot!

 

Nagyköveteink kitapasztalták, hogy az utóbbi években a vendégek igényei egészen megváltoztak. A túltelített, nem természetes hatást keltő frizurák ideje elmúlt és helyükre a modern megjelenésű, dimenziókkal teli színek léptek. Egyre több nő kér olyan frizurát, amelyben a világosabb és sötétebb árnyalatok játékán, valamint a természetes tükröződésen van a hangsúly. Szakembereink éppen ezért alkották meg legújabb innovációinkat, a Shadowlights és Mirrorlights szolgáltatásokat, amelyek lépést tartanak a legújabb igényekkel, és minden vendégnek megadják azt a természetes hatású, többtónusú frizurát, amire valóban vágynak.

 

 

#1 Shadowlights – a klasszikus melír utódja

Shadowlights szolgáltatásunk a klasszikus melír finomabb, modernebb változata. Ezzel a technikával kontrasztos, például meleg és hűvös árnyalatokat dolgozunk el a hajban, így többtónusú összeolvadást kapunk finom átmenettel, csíkos hatás nélkül. Ezzel a szolgáltatással tudjuk megvalósítani az idei év trendjeinek gyöngyszemeit, hiszen a sötét és világos árnyalatok játéka mellett is meg tudjuk tartani az igazán természetes összhatást.

 

#2 Mirrorlights – a káprázatos tükörfény titka

Mirrorlights szolgáltatásunk a 100%-os őszfedés, valamint a tökéletes tükörfényű haj megalkotásának érdekében lett kifejlesztve. A mélyebb és világosabb árnyalatok játékával egy olyan fiatalos, többtónusú frizurát lehet megalkotni, amelynek egyszerű a színfenntartása, és nem kell aggódni a látványos lenövés miatt.


# + 1 Ne feledd, álmaid frizuráján neked is dolgoznod kell!

 

 

 

Úgy gondolod, hogy álmaid frizurájához elég kiválasztanod egy trendi hajszínt és egy professzionális szalonszolgáltatást? Tévedsz! Az egészséges megjelenésű haj és az élénk szín titka az otthoni hajápolásban is rejlik.

A magas intenzitású tónusok, mint például a réz és vörös árnyalatok, gyorsabban fakulnak, így hatalmas szükség van a színmegőrzésre a szalonlátogatások közötti időszakban is. Eddigi legjobb színápoló termékcsaládunk, a ColorMotion+ éppen erre a problémára nyújt megoldást a tökéletes színvédelem, az élénk ragyogás és az erősebb haj biztosítása által.

Mint minden világosabb hajszín, a vanília szőke is extra törődést igényel. Ennél a tónusnál elengedhetetlen ápoló termékeink, például a Fusion termékcsalád használata, hiszen ezek segítenek a haj szerkezetének helyreállításában és a töredezéssel szembeni védelemben.

Amennyiben szeretnéd közelebbről is megismerni a legújabb trendeket és szalonszolgáltatásokat, nézz szét webshopunkban.

www.mywella.hu

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.